Concerts i activitats de la Federació

Conveni del IVC amb FECOCOVA

By 7 October, 2019 No Comments

El Ple del Consell celebrat aquest passat dia 4 d’Octubre ha aprovat el Conveni entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA); el Conveni:

“Té com a principal objectiu finançar les despeses derivades del funcionament de la Federació i de les activitats aprovades per la seua assemblea general per a l’exercici 2019, per a això es destinen 35.000 euros.
El Conveni s’emmarca en les actuacions desenvolupades per l’Institut Valencià de Cultura dirigides a fomentar i impulsar la creació artística en les arts escèniques, el circ, la música, l’audiovisual i les arts contemporànies, així com a promocionar la seua difusió a través de subvencions, ajudes i incentius.
La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana col·labora amb el IVC, atés que té com a objectiu la difusió i el coneixement de la música coral, així com la coordinació, assessorament i suport als cors federats.
Per a aconseguir aquest objectiu, duu a terme diferents projectes d’actuació per a donar a conéixer el moviment coral i, especialment, la música coral valenciana, així com per a fomentar la col·laboració i cooperació entre els diferents cors.
A través del conveni, la Federació es compromet a dur a terme les activitats programades incloses en l’annex del conveni, a justificar adequadament les despeses subvencionables abans del 20 de desembre i a incorporar la marca o logotip del IVC com a patrocinador de les seues activitats.
Per al seguiment i control del conveni, es crearà una comissió mixta constituïda per quatre membres, dos de cada part signants”.