EL NOSTRE COR

Cor FECOCOVA

El COR FECOCOVA naix a iniciativa de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’originar la formació d’una agrupació coral estable i representativa en l’àmbit coral no professional de la Comunitat Valenciana, iniciant la seua activitat a mitjan 2005 sota la direcció de l’equip tècnic integrat per Josep R. Gil-Tàrrega com a Director Titular, Sergi Bosch (Subdirector), Victoriano Goterris (Pianista acompanyant), Mª dels Plans i Carmen Botella (Tècnica Vocal), realitzant labors de coordinació Mónica Massana.

Els seus objectius són difondre la música coral valenciana, així com a servir de fòrum de trobada i intercanvi per als coristes de la Comunitat, traslladant als seus respectius cors les vivències practicades i contribuint a l’enriquiment musical i humà de les nostres agrupacions corals.

Està integrat per cantors de sòlida formació musical i àmplia experiència coral procedents de tota la Comunitat Valenciana que, després de passar un procés de selecció, realitzen periòdicament concentracions intensives d’assajos en els quals preparen el repertori que després ofereixen en actuacions públiques.

Actuen com a Cor Pilot en els Cursos de Direcció Coral i estrenen les obres premiades en el Concurs de Composició que anualment organitza la FECOCOVA.

El COR FECOCOVA ha anat desenvolupant un repertori molt divers quant als gèneres, èpoques, autors, llengües, textures, etc. En relació a les èpoques, s’han abordat repertoris des del segle XV fins al segle XXI; amb tots els gèneres, religiós, profà, líric, simfònic, etc.; així mateix, s’han interpretat partitures d’autors molt diversos, des dels clàssics fins als més desconeguts compositors del nostre temps. Cal fer un esment especial a aquelles obres on el cor ha col·laborat amb altres agrupacions orquestrals o cambrístiques.

Trobades

Concerts

Concerts

XVIII Trobada de Cors Infantils i Juvenils 3ª Part

Vídeo de la tercera part: Cant Comú. https://youtu.be/WMMIL-gBOfU
Concerts

XVIII Trobada de Cors Infantils i Juvenils 2ª Part

Vídeo de la segona part: Cors Juvenils https://youtu.be/iyXVdXlIOoM
Concerts

XVIII Trobada de Cors Infantils i Juvenils 1ª Part

Vídeo de la primera part: Cors infantils https://youtu.be/SR4u8pMdZsg
Concerts

XVIII Trobada de Cors Infantils y Juvenils Vila de L’Eliana

El diumenge 5 de Maig celebrarem a L'Eliana la XVIII Trobada de Cors Infantils i…
Trobades

Enregistraments del cor