Concerts i activitats de la Federació

COMUNICAT DEL PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ DE CORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

By 23 March, 2020 No Comments

Davant la greu situació en què ens trobem volem, en primer lloc, mostrar el nostre agraïment a tots els col·lectius sanitaris que estan lluitant en primera línia per la població jugant-se la vida per tots nosaltres, donant de si tot el que poden, i en molts casos, més del que poden.
Igualment al personal no sanitari (FFAA, Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, Creu Roja, agricultors, ramaders, transportistes …., i a totes les persones que , tant en la seua activitat laboral com en la seua vida privada estan col·laborant al bé comú i que ens ajuden a portar i suportar aquest forçós confinament, imprescindible per a poder véncer, primer la batalla i després la guerra a aquesta epidèmia.
També la nostra col·laboració és indispensable romanent en les nostres llars per a evitar contaminacions. De la mateixa manera, i atés que s’ha paralitzat tota activitat cultural, la FECOCOVA romandrà inactiva mentre les autoritats permeten la seua volta a la normalitat.
Segur que entre tots veurem la llum al final del túnel i, més prompte que tard, direm que li hem guanyem la partida al Covid-19 que tan brutalment ens ha colpejat.
D’AQUESTA EIXIREM!!!
ENTRE TOTS HO ACONSEGUIREM!!!

José Cantó Molina
President