Concerts i activitats de la Federació

XVIII Dia Valencià del Cant Coral

By 22 October, 2021 No Comments

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, eix vertebrador de les agrupacions corals valencianes -vertaders focus d’irradiació cultural-, ha instituït el Dia Valencià del Cant Coral com a reconeixement generalitzat a tots els cors valencians i als coralistas que anònima i desinteressadament fan possible l’engrandiment de la música coral.

El nostre agraïment al Cor de l’O.M. Santa Cecilia d’Onda, Cor Amics Cantors d´Elx i Coral Santa María de la Mar de València que, en representació de les Agrupacions Corals de cadascuna de les tres províncies germanes, al costat del Cor Fecocova en representació de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana, prenen part en la celebració d’aquesta dihuitena edició

Us convidem al concert que se celebrarà el dissabte 30 d’octubre a la Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència a les 19.30 hores. Les entrades estaran a la disposició del públic en la recepció del Centre des de mitja hora abans del concert. Entrades fins a completar aforament.