Concerts i activitats de la FederacióCor FECOCOVA

Taller coral Música argentina

By 7 July, 2022 No Comments

Aquest pròxim dissabte 9 de Juliol comença el curs de música coral argentina organitzat per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana. En la sala d’actes del Col·legi del Pilar, i sota la direcció del reconegut mestre Maximiliano Mancuso, 30 coralistas i directors de cors de diversos cors de la Federació, treballaran el dissabte i el diumenge diverses peces de folklore argentí i de Astor Piazzola, de qui es va celebrar recentment el centenari del seu naixement.

Maximiliano Mancuso, hereu d’una reconeguda família de músics, és un talentós director de cor que combina la direcció orquestral d’obres clàssiques de Mozart o Pergolesi, amb obres més populars d’Ariel Ramírez o la Missa Tango a Buenos Aires de Martín *Palmeri o acompanyant a grups com Los Fronterizos o Raíces Incas.

La Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), agrupa més de 200 corals i després de les restriccions de la pandèmia ha tornat a realitzar les seues nombroses activitats com les trobades corals, el curs de direcció i cursos de formació específica.