Concerts i activitats de la Federació

Mil veus per La Palma

By 13 October, 2022 No Comments

El diumenge 23 d’octubre a les 18 hores, la *Federació de *Cors de la Comunitat Valenciana (*FECOCOVA) organitza la *Trobada de *Cors: “Mil *veus *per La Palma”, en la qual prop de cinc-cents *coralistas de tota la Comunitat Valenciana, oferiran un concert benèfic per a recaptar fons, que aniran destinats a la Creu Roja, associació que treballa directament amb els afectats pel volcà de La Palma.
El concert se celebrarà en la Sala d’actes de les Escoles San José de València, actuaran dèsset agrupacions corals procedents de tota la Comunitat Valenciana i a més les agrupacions infantils i juvenils de la *Escola Coral de Quart de Poblet, realitzant-se una connexió en directe amb els integrants de la Coral *Awara de La Palma.
Al final del concert tots els participants se sumaran a la interpretació de l’obra “Aires Canaris”, una obra basada en diverses melodies canàries populars i harmonitzades per a l’ocasió per Manuel Martínez.
Amb aquest concert tan assenyalat, la *Federació de *Cors de la Comunitat Valenciana represa l’organització de les *Trobadas Corals, que compliran la seua XIX edició, i tornarà a ajuntar a les diferents corals de la Comunitat.
La *Federació de *Cors i el món coral valencià volen aportar la seua solidaritat i la seua ajuda econòmica envers els afectats de La Palma, ara que fa just un any de l’inici de l’erupció del volcà i per a això han habilitat una fila zero en el compte:
ES51-0049-5443-77-2895083133