Concerts i activitats de la Federació

IV Premi Matilde Salvador de Música a FECOCOVA

By 27 December, 2023 No Comments

Les universitats públiques valencianes, atenent el que es disposa en l’article 1.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’Universitats assumixen eixe mandat i, entre altres iniciatives, convoquen els IV Premis a la Creació de les Universitats Públiques Valencianes (PRECREA 2023).
Estos premis estan destinats a guardonar la tasca cultural realitzada per persones, col·lectius o institucions en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Hi ha cinc categories diferents: Premi Carles Santos d’Arts Escèniques, atorgat per la Universitat de València, Premi José M.ª Yturralde de Disseny i Creativitat Tecnològica, atorgat per la Universitat Politècnica de València, Premi Isabel-Clara Simó de Creació Literària, atorgat per la Universitat d’Alacant, Premi Matilde Salvador de Música, atorgat per la Universitat Jaume I de Castelló i Premi Juana Francés d’Arts Plàstiques i Visuals, atorgat per la Universitat Miguel Hernández d’Elx
Amb estos Premis a la Creació PRECREA, les cinc universitats públiques valencianes reconeixen cada any, “la meritòria labor, qualitat de les obres i la seua significació a l’excel·lència i la innovació de la vida cultural i artística valenciana” en les cinc categories establides.
Doncs bé, ens sentim molt orgullosos perquè el Premi Precrea de Música en la seua IV edició haja sigut concedit a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA).
És un honor i una recompensa a més de vint-i-cinc anys de treball en els quals hem representat a les corals de la Comunitat Valenciana, tractant de posar en valor l’esforç i el bé fer de totes elles.
Moltes gràcies a les Universitats Públiques valencianes i en concret a la Universitat Jaume I de Castelló per esta distinció i sobretot l’agraïment a tots i tots els membres de les agrupacions corals de la Comunitat Valenciana que amb el seu amor a la música i al cant coral ens han fet mereixedors d’este premi.
L’acte de lliurament tindrà lloc el dijous 15 de Febrer en la sala d’actes de la Facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València