Cor FECOCOVA

CONVOCATÒRIA PROVES COR FECOCOVA

By 27 September, 2022 No Comments

Des de la seua creació, el cor de la FECOCOVA ha sigut un referent en el panorama musical valencià com a alternativa paral·lela a les inquietuds corals de molts cantants del nostre territori, servint com a element de cohesió cultural, social i, sobretot, musical. El gruix de les activitats s’organitza mitjançant trobades on es realitzen assajos intensius, en cap de setmana, que compatibilitzen el continuar pertanyent a la formació coral d’origen. En ells es treballa aspectes vocals i interpretatius, no de lectura, sent necessari l’aprenentatge previ individual de les obres per part de cada coralista. A més, les actuacions es determinen entre els compromisos que marca la FECOCOVA i els adquirits de l’autogestió.
Durant el present curse 22-23, els compromisos són:
– Participació en el “Dia del Cant Coral”, diumenge 6 de novembre de 2022.
– Concert de nadal, diumenge 18 de desembre de 2022.
– Concert clausura taller coral amb Javier Busto (en el qual els membres del cor podran participar de manera gratuïta), 21 de maig de 2023.
Actualment, el cor posseeix una consolidada base de coralistas, però necessita complementar-se. Per tant, és necessària la convocatòria de proves d’accés per a SOPRANOS, TENORS I BAIXOS, membres de formacions corals valencianes i/o cantants que, sense pertànyer a cap d’elles, busquen sentir l’experiència de cantar en cor.
En les proves es valorarà:
– L’emissió vocal.
– El nivell de lectura musical, tant melòdica com rítmica.
– La capacitat d’escolta
– Versatilitat per a l’empastament i cohesió coral
I consistiran en:
– Un o diversos exercicis de vocalització.
– Una lectura a primera vista d’un fragment d’una peça coral.
– Exercicis d’audició.
– Interpretació d’un fragment d’una peça coral, a criteri de l’aspirant.

Per a concertar cita, és necessari escriure al correu corfecocova@fecocova.es